Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Trendi tárgyalóasztalok az irodában

Vannak vezetők, akik nem elégszenek meg a régivel, hanem arra törekednek, hogy az iroda berendezése is tükrözze azt a fiatalos, lendületes és dinamikus közeget, amely a céget jellemzi, és alapvető igény, hogy a legújabb trendet követő irodabútorokkal legyen felszerelve minden helyiség. Vannak vezetők, akik nem ragaszkodnak a megszokotthoz és általánoshoz, szeretik különleges, egyedi és stílusos darabokkal feldobni az irodát. Ma ezeknek a vezetőknek adok néhány ötletet tárgyalóasztal témában.

 

 

Természetes anyagok és stabilitás

Egyre nagyobb divatnak örvendenek a természetes anyagokat felvonultató irodabútorok. Ennek köszönhetően a 40 mm vastag tömör tölgyfa asztallappal rendelkező, acél lábakon álló tárgyalóasztalok nem csak stílusosak, de nagyon időtálló darabok lesznek az iroda tárgyalójában. Legalább ötféle lábmegoldással rendelkeznek, a csillag alakútól a hagyományos egyenes lábakig megtaláljuk a repertoárban ezeket a nagyon erős kialakítású tárgyalóasztalokat. Kétféle méretben, 150 és 180 cm széles asztallappal rendelhetők, 6 és 8 személyes tárgyalóasztalok közül választhatunk, attól függően, mennyi ügyfél fordul meg az irodában.

 

 

Otthonos hangulat az irodában

Manapság nagyon nagy közkedveltségnek örvendenek mind a lakberendezés, mind az irodaberendezés terén az Eames székekhez hasonló jellegű asztalok. Ezeknek a fa lábakkal rendelkező, acéllal erősített asztaloknak a vonalvezetése hasonló maradt: egy pontból négyfelé ágazik. Nem csak az étkezőben, hanem a tárgyalókban is nagyon elterjedt és felkapott lett, nem véletlenül. A háromféle méretben kapható, MDF lapból készített asztallappal rendelkező tárgyaló- vagy étkezőasztalok tömörfa bükk lábakkal lettek ellátva acél erősítéssel. Válasszunk hozzá passzoló, öblös ülőlappal rendelkező tárgyalószékeket, és a siker sem marad el, fiatalos, korszerű megjelenésű tárgyalót alakíthatunk ki mindkét megoldással.


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, irodai asztal, tárgyalóasztal,


Kapcsolódó cikkek

Fém, üveg vagy fa? Milyen anyagból válasszunk íróasztalt?

Fém, üveg vagy fa? Milyen anyagból válasszunk íróasztalt?

Hogy milyen íróasztalt választunk az irodába, az elsősorban ízlés kérdése. Ám vannak további szempontok is, amelyek alapján döntenünk kell. Hogyan fogjunk hozzá az ideális íróasztal kiválasztásába?
Útmutató az íróasztalok világában

Útmutató az íróasztalok világában

Az íróasztal egy berendezési tárgy, akár otthonunkban van rá szükség, akár munkahelyünkön. Napi szinten kapcsolatba kerülünk vele, nem mindegy sem a mérete, sem a praktikussága, a külleméről már nem is beszélve
Amikor egy tárgy új életre kel – Raklap íróasztal

Amikor egy tárgy új életre kel – Raklap íróasztal

Napjainkban egyre népszerűbbek az olyan termékek, melyek újraértelmeznek bizonyos használati eszközöket, rendszerint valami egészen különleges módon.
Az irodában is természetesen – fenyő íróasztalok

Az irodában is természetesen – fenyő íróasztalok

Vannak, akik olyan környezetben érzik jobban magukat, ahol a természetes anyagok érvényesülnek, így fából és bőrből készült irodabútorokkal rendezik be az irodájukat is. A cikkből kiderül, hogy milyen előnyökkel jár fenyő íróasztalt helyezni az irodába.
Fiókos-polcos íróasztalok – az iroda praktikus darabjai

Fiókos-polcos íróasztalok – az iroda praktikus darabjai

Munkahelyünk egyik legfontosabb eleme az íróasztal, hiszen egész napi munkánkat ezen a bútordarabon végezzük. De mitől lesz praktikus a munkaasztalunk? A cikkből kiderül.