Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Térelválasztás egyszerűen – Irodabútor ötletek

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a velünk szemben ülő kollégánk a monitorját figyeli munkája közben, és folyton úgy érezzük, hogy minket néz. Ezen kívül a szomszédból jövő hanghatások sem a legkellemesebbek, amelyek ugyancsak zavarnak munka közben. Nyilván nem válogathatjuk meg, hogy milyen kialakítású legyen az iroda, ahol dolgozunk, és muszáj lesz elviselni a kolléga pillantásait és hangzavart okozó beszélgetéseit is, hacsak nem keresünk valami igazán olcsó és praktikus megoldást erre a problémára. Az íróasztalok közé elhelyezhető térelválasztó panelek rengeteget javítanak a helyzeten.

 

 

Térelválasztóval rendelkező íróasztalok

A rendkívül praktikus térelválasztó panelek többféle színben és az íróasztalokhoz passzoló méretben kaphatók az irodabútor webáruházakban. Felszerelésük nagyon egyszerű, semmiféle szakértelmet nem igényel. Ám amikor az íróasztalokra kerülnek, végre fellélegezhetünk, hiszen a két fent említett problémát azonnal kiküszöböltük ezzel az egyszerű, de nagyszerű elemmel. A legtöbb térelválasztó panel plusz előnyökkel is rendelkezik, így a szövettel bevont változatra feltűzhetjük a jegyzeteinket, az emlékeztetőket, míg más kiviteleknél irattartóval vagy tűző táblával vannak ellátva.

 

 

Okos megoldás egyterű irodákba

Az egyterű irodákban, ahol több íróasztal foglal helyet és több kolléga dolgozik együtt, előnyös tehát térelválasztóval rendelkező íróasztalokat beszerezni. Az XTEN irodabútor családok íróasztalaihoz rendkívül egyszerű felszerelni a több változatban kapható térelválasztó paneleket, így nem csak pénzt spórolhatunk azon, hogy nem kell több irodát kialakítanunk, hanem színesíthetjük, fiatalossá, üdévé varázsolhatjuk a hangulatot is.

 


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: íróasztal, térelválasztó panelek, iroda, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Íróasztal, a nélkülözhetetlen bútordarab

Íróasztal, a nélkülözhetetlen bútordarab

Az íróasztal napjaink egyik alapvető bútordarabjává vált. Nemcsak az irodák, tanintézmények elengedhetetlen eszköze, hanem a lakások többségében is fellelhető. Felnőttek, gyerekek egyaránt használják mindennapjaik során.
Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb számítógépasztalt?

Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb számítógépasztalt?

Nem csak irodában, de szükség van otthon is egy jó számítógépasztalra. De mi alapján válasszunk? Nézzünk néhány hasznos tanácsot!
Számítógépasztalt vagy íróasztalt válasszunk a dolgozószobába?

Számítógépasztalt vagy íróasztalt válasszunk a dolgozószobába?

Ahhoz, hogy eldönthessük, számítógépasztal vagy íróasztal előnyös a mi munkánkhoz és tevékenységünkhöz, néhány szempontot figyelembe kell vennünk. Lássuk, melyek ezek.
A modern vezető íróasztala – A Torr-Z bútorcsalád íróasztalai

A modern vezető íróasztala – A Torr-Z bútorcsalád íróasztalai

Ritkán találkozni olyan íróasztallal, amely elég nagy, jó minőségű, és még dizájnos is. Én mégis ráleltem, most pedig a modern vezetőknek ajánlom a korszerűen berendezett iroda kiegészítésére.
Amikor egy tárgy új életre kel – Raklap íróasztal

Amikor egy tárgy új életre kel – Raklap íróasztal

Napjainkban egyre népszerűbbek az olyan termékek, melyek újraértelmeznek bizonyos használati eszközöket, rendszerint valami egészen különleges módon.