Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Tegyük kényelmesebbé a laptop használatát!

Az asztali számítógépeket egyre inkább fölváltják a laptopok, mivel ezek sokkal kevesebb helyet foglalnak, hordozhatók, ugyanakkor ma már mindenre képesek, amire egy asztali számítógép.

Néhány éve ez még nem így volt, a laptopok jellemzően túl gyengék voltak, sok program nem futott rajtuk, ezért érdemes volt egy asztali számítógépet is tartani mellettük, mára azonban ez a probléma megszűnt.

A laptopok igen nagy szabadságot adnak, hiszen bárhol, bármikor használhatjuk őket, még otthon, vagy az irodában sem vagyunk a számítógépasztalhoz, íróasztalhoz kötve, ha használjuk. Ülhetünk akár a kanapén, a fotelben, de még az ágyon is feküdhetünk, a laptopokat így is lehet használni, ezért nagyon kényelmesek is.

 

Laptopasztal, notebook állvány

 

Hogyan használjuk a laptopot?

Ahhoz, hogy a számunkra leginkább megfelelő laptop asztalt válasszuk ki, a legfontosabb kérdés, amire meg kell adnunk a választ, hogy hol szeretnénk használni a laptopot. Ez persze függ attól is, hogy az irodában van rá szükség, vagy otthoni használatra kell.

Otthoni használat során jó néhány ember szokta az ágyban fekve használni, hiszen ez így nagyon kényelmes, és lefekvés előtt is megnézhetik a bejövő leveleiket, elintézhetnek egy-két ügyet, vagy befejezhetnek valamilyen munkát. Ebben az esetben a kimondottan ágyban használható laptop asztal ajánlott, ami kényelmes, és a laptopnak is jobb, mintha egyszerűen az ölünkben lenne.

Ha asztalnál szeretjük használni, elég egy kisméretű íróasztal vagy laptop állvány is, hiszen ezek nem foglalnak sok helyet, ha azonban gyakran változtatjuk helyzetünket a lakásban, a gurulós laptop állvány lehet számunkra a jó megoldás.

 

Többféle szín és stílus

Bármilyen modellt választunk is, biztosak lehetünk abban, hogy többféle szín közül válogathatunk, és a laptop asztalok, állványok nagyon különbözőek, bő a választék. Lehet gurulós vagy fix, készülhet fából, fémből, üvegből vagy bútorlapból, lehet fiókos, vagy egy egyszerű állvány, lehet magas vagy alacsony – a lehetőségek végtelenek, így garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző laptop asztalt.


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, laptop asztal, notebook asztal, laptopasztal, laptop állvány, notebook állvány,


Kapcsolódó cikkek

Legyen stílusos otthonában és az irodában is! Cserélje íróasztalát egy elegáns fém modellre

Legyen stílusos otthonában és az irodában is! Cserélje íróasztalát egy elegáns fém modellre

Persze amellett, hogy elegáns, hihetetlenül praktikus is. Egy fém íróasztal, vagy számítógépasztal elsősorban könnyű és strapabíró.
Klasszikus stílus a vezetői irodában

Klasszikus stílus a vezetői irodában

Van, aki a klasszikus stílusú irodaberendezésre esküszik, mert otthonos, kellemes hangulatot teremt, illetve tekintélyt sugároz. Ezen cikkből kiderül, milyen klasszikus stílusban készült író- és számítógépasztalok közül válogathatunk.
XTEN íróasztalok, avagy a modern iroda berendezése

XTEN íróasztalok, avagy a modern iroda berendezése

Modern íróasztalokat szeretne az irodába, de nem tudja melyik lenne megfelelő? A megoldás az XTEN irodabútor család, mely széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik.
Az iroda méretének ideális kihasználása – Sarok íróasztalok

Az iroda méretének ideális kihasználása – Sarok íróasztalok

A praktikus bútordarabokkal sok helyet spórolhatunk meg, és az íróasztalunkat sem kisebbre szabni csak azért, mert az iroda kis méretű. Használjuk ki a szegleteket sarok íróasztallal!
Laptopozni az ágyban, vagy a kanapén ülve

Laptopozni az ágyban, vagy a kanapén ülve

Fotelban vagy az ágyban is kényelmesen használható kis praktikus laptop asztal, nyitható fém lábbal és dönthető asztallappal felszerelve.