Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Keskeny íróasztalon is kényelmesen – 3+1 ötlet kis irodába

Nem mindenkinek áll rendelkezésére nagy hely sem otthon, sem az irodában. Épp ezért van szükség ilyenkor olyan megoldásra, amely valahol kompromisszum, de mégsem járunk rosszul vele. Mert szükségünk van íróasztalra a munkák során, egy felületre, ahol kényelmesen végezhetjük teendőnket. Egy olyan helyre, ahol jól érezzük magunkat, ahol elegendő hely jut a monitornak, a papírmunkára, mindezt komfortos körülmények között, esztétikus környezetben. Találtam néhány nagyon menő otthoni irodát, ahol remekül megoldották ezt a problémát.

 

 

1. Fémlábas fehér íróasztal

Azért menő, mert fehér, és tágítja az amúgy is kis teret. És azért, mert a vékony fém lábak alig foglalnak helyet, szellős, légies megjelenést kölcsönöznek a helyiségben. Ha fiókos kivitelt választunk, még az írószereket, irodaszereket és papírokat is el tudjuk benne helyezni, így mindig kezünk ügyében lesznek.

 

 

2. Üveg íróasztal

Mintha semmi nem lenne a helyiségben, ugye? Hát persze, az üveg átlátszó, így tágítja a teret. Úgy érezzük, mintha ott sem lenne, pedig nagyon is ott van, és remekül helyt áll a mindennapi munkánk során. Elfér rajta minden, ami kell, még akkor is, ha keskeny. És azért az sem elhanyagolható szempont, hogy rendkívül esztétikus.

 

 

3. Monitortartóval több a hely

Egy apró praktikum, és máris megannyi hely felszabadul. Mert a monitortartó vagy laptoptartó alá még befér egy füzet, jegyzettömb, tollak, papírok, és sorolhatnám, de a szituációt mindenki ismeri, akinek már volt számítógépasztala monitortartóval. Remek megoldás, egy keskeny íróasztalon meg pláne.

 

 

3+1. Fehér, világos és pasztellszínek

Már utaltam arra, hogy a világos színek, konkrétan a fehér tértágító hatással bír, ennek köszönhetően még egy pici helyiség is tud nagynak tűnni. Nagy divat mostanában a minimalista iroda, mely főként fehér, világos és pasztell árnyalatokat használ, célja a levegős, könnyed hatás, a tértágítás. A sok fehéret fel tudjuk dobni néhány színes, erőteljesebb szín használatával, így nem érezzük magunkat egy steril laboratóriumban.

Mint láttuk, azért akad megoldás bőven arra a problémára, ha kis helyünk van a papírmunkára. Megannyi íróasztal közül válogathatunk, amely tökéletesen megfelel majd minden igényünknek.

 


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodabútor, iroda, dolgozószoba, íróasztal, fém íróasztal, üveg íróasztal, irodai asztal,


Kapcsolódó cikkek

Tegyük kényelmesebbé a laptop használatát!

Tegyük kényelmesebbé a laptop használatát!

Ahhoz, hogy a számunkra leginkább megfelelő laptop asztalt válasszuk ki, a legfontosabb kérdés, amire meg kell adnunk a választ, hogy hol szeretnénk használni a laptopot.
Több funkciót ellátó számítógépasztal

Több funkciót ellátó számítógépasztal

Habár éles határvonal nem húzható az íróasztalok és a számítógépasztalok között, egy árnyalatnyi különbség azonban fellelhető, annak ellenére, hogy a legtöbb íróasztalt már billentyűzettálcával látják el.
Az iroda egyik legfontosabb eleme: tárgyalóasztal

Az iroda egyik legfontosabb eleme: tárgyalóasztal

Képzeljünk csak el egy hivatalos üléstermet tárgyalóasztal nélkül. Tárgyalóasztal nélkül elég nehézkes és komolytalan dolog tárgyalást folytatni üzleti partnereinkkel, vagy akár munkahelyi eligazítást tartani.
Az íróasztal története

Az íróasztal története

Talán még bele sem gondoltunk, hogy a mindennapi munka során használt, teljesen általánosnak és természetesnek tűnő, hétköznapi bútordarabnak, az íróasztalnak a története egészen a középkorra nyúlik vissza. Na de hová jutottunk azóta?
Egészséges munkakörnyezet egy jól megválasztott íróasztallal

Egészséges munkakörnyezet egy jól megválasztott íróasztallal

Az emberi test nem kifejezetten ülő életmódra lett kitalálva, ám egy megfelelő íróasztallal és forgószékkel ez kiküszöbölhető, az ideális íróasztal pedig hozzájárul az egészséges munkakörnyezethez. Lássuk tehát, milyen egy tökéletes íróasztal.