Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Jó megoldás számomra a gurulós számítógépasztal?

Ha csak alkalmi használathoz, esetleg otthoni dolgozószobájába szeretne számítógépasztalt, és a hely sem túl sok, akkor az egyik lehető legjobb megoldás egy gurulós számítógépasztal.

A gurulós számítógépasztalok szélessége 80-100 cm között van, helytakarékos kialakításuk miatt főként a kisebb alapterületű helyiségekbe jó választás néhány órás számítógépezéshez, ám egész napos munkára már kevésbé alkalmasak.

 

Gurulós számítógépasztal

 

A gurulós számítógépasztalok bár elenyésző helyet foglalnak el, ennek ellenére számos dolognak nyújtanak helyet praktikus felépítésük miatt. A PC-tartó polcnak hála a számítógép gépháza nem a földön fog porosodni, a kihúzható billentyűzettartó elemen pedig elfér a klaviatúra, ezzel is több helyet hagyva az asztalfelületen. Ráadásul a legtöbb görgős számítógépasztal rendelkezik 1-2 nyitott polccal, hogy legyen hová tenni a nyomtatót, a szkennert és a fontosabb, gyakran használt CD-ket.

A görgős számítógépasztal legnagyobb előnye a kis helyigény mellett, hogy könnyedén odébb gurítható, ha éppen nincs használatban, hogy ne legyen útban. Emellett pedig a takarítást is megkönnyíti, hiszen egyszerűen arrébb lehet tolni.

Mivel a gurulós számítógépasztalok fiókokat, illetve szekrényeket nem tartalmaznak, nem rendelkeznek túl sok tárolóhellyel. Ha pedig plusz tárolási felületre lenne szüksége, akkor egy gurulós konténer megoldást nyújthat a papírok és mappák tárolására.

 

Gurulós számítógépasztal

Görgős számítógépasztal


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, számítógépasztal, görgős számítógépasztal, számítógépes asztal, pc asztal, gurulós számítógépasztal, fém számítógépasztal, üveg számítógépasztal,


Kapcsolódó cikkek

Fém lábas vagy laplábas íróasztal

Fém lábas vagy laplábas íróasztal

Manapság olyan íróasztal kínálatból válogathatunk, hogy már-már ez nehezíti meg a döntésünket, melyiket válasszuk. Ebben a cikkben a két legelterjedtebb, a laplábas és a fém lábakkal rendelkező íróasztalokat hasonlítom össze annak ...
Hogyan válasszunk íróasztalt a gyerekszobába?

Hogyan válasszunk íróasztalt a gyerekszobába?

Bizony hamarabb eljön az az időszak, mint gondolnánk, hogy a gyermekünknek íróasztalra van szüksége. Már az óvodai években is szüksége lehet rá, ám, amint beül az iskolapadba, mindenképp biztosítani kell számára egy tökéletes kis sarkot.
Mit adott nekünk a számítógépasztal?

Mit adott nekünk a számítógépasztal?

A számítógépasztalok egészen különleges kategóriát képeznek a bútorok között, hiszen alig három évtizede vannak velünk – mióta a személyi számítógépek elindultak hódító útjukra.
A legújabb trendek szolgálatában. Laptopasztalok széles választékban

A legújabb trendek szolgálatában. Laptopasztalok széles választékban

A számítógép felhasználók nagyon komoly hányada mára kifejezetten laptopot, netbookot, vagy táblagépet használ. Az ilyen számítógépek rengeteg előnnyel járnak, ezek közül kettő a használatuk mindenkori helyére vonatkozik.
Híres írók asztalai

Híres írók asztalai

Ma érdekes aspektusból vizsgáltam meg az íróasztalokat. Arra voltam elsősorban kíváncsi, hogy azok az emberek, akik valóban az írással keresték kenyerüket, vajon milyen íróasztalnál tevékenykedtek. 19-20. századi jeles íróink és költőink ...