Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Irodai asztal választó

Biztosan többször is került már élete során olyan helyzetbe, hogy otthonra vagy az irodába kellett íróasztalt választania. Amikor különböző irodabútor webáruházak kínálatát nézegette rá kellett jönnie, hogy annyiféle irodai asztal létezik, mint égen a csillag. És bár eddig sem volt konkrét elképzelése, most már pláne összezavarodott, mert a több száz termékből vajon melyik lehet a legideálisabb választás? Ma sorra vesszük az irodai asztalok közti különbségeket, és megnézzük, melyik mire és kinek megfelelő.

 

 

Fiókos-polcos író- és számítógépasztalok

Azoknak, akik szeretik, ha minden irat és író- meg irodaszer a kezük ügyében van. Azoknak, akik szeretik maguk mellett, a maguk közelében tárolni a fontos dossziékat és iratokat. És azoknak, akik nem akarják, hogy a billentyűzet és egér az asztal felületén foglalja a helyet. A fiókos-polcos megoldással rendelkező számítógépasztalokban megannyi hely áll rendelkezésre az iratoknak, számláknak, az irodaszereknek és az írószereknek is. Csak egy mozdulatba kerül, hogy ezeket máris használni lehessen.

 

 

Sarok íróasztalok

Azoknak, akiknek nagy munkafelületre van szükségük. És azoknak, akik egész kis home office-t hoznának össze a lakás egyik szegletében, a legjobb helykihasználással, úgy, hogy minél több helyük legyen az irodai munkára. Polcok és fiókok hiányában remek megoldást jelent egy gurulós konténer a sarok íróasztal mellett…

 

 

Álló ás állítható íróasztalok

Azoknak, akik munkakörükből kifolyólag könnyebben végzik munkájukat állva, illetve álló és ülő munkavégzés is szerepet kap feladataik között. Egyszerűbb, könnyebb, és nem utolsó sorban egészségesebb munkavégzést eredményez, hiszen a több órás egészségtelen üléssel szemben folytonos mozgás a jellemző, kevesebb terheléssel.

 

 

Fém író- és számítógépasztal

Azoknak, akik kis területű irodába keresnek munkaasztalt, hiszen a fém lábak révén optikailag csökkenthető az íróasztal által elfoglalt hely. Mellesleg sokkal szellősebb, légiesebb megjelenéssel bírnak, mint laplábas társaik. Természetesen a fém író- és számítógépasztalok bármilyen méretű irodában megállják a helyüket, ez csupán ízlés kérdése.
Ön melyik íróasztalt választja?


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: irodai asztal, íróasztal, fém íróasztal, sarok íróasztal, számítógépasztal, álló íróasztal, állítható íróasztal,


Kapcsolódó cikkek

Fiókos-polcos íróasztalok – az iroda praktikus darabjai

Fiókos-polcos íróasztalok – az iroda praktikus darabjai

Munkahelyünk egyik legfontosabb eleme az íróasztal, hiszen egész napi munkánkat ezen a bútordarabon végezzük. De mitől lesz praktikus a munkaasztalunk? A cikkből kiderül.
Legyen stílusos otthonában és az irodában is! Cserélje íróasztalát egy elegáns fém modellre

Legyen stílusos otthonában és az irodában is! Cserélje íróasztalát egy elegáns fém modellre

Persze amellett, hogy elegáns, hihetetlenül praktikus is. Egy fém íróasztal, vagy számítógépasztal elsősorban könnyű és strapabíró.
Sarok íróasztalok és számítógépasztalok mindazok számára, akik szeretnek helyet spórolni

Sarok íróasztalok és számítógépasztalok mindazok számára, akik szeretnek helyet spórolni

A sarok számítógépasztal rengeteg lehetőséget tartogat, hiszen például különféle méretekben rendelhető, ennek köszönhetően úgy alakítható felületén a tér, ahogyan tetszik.
Akciós irodai asztalok

Akciós irodai asztalok

Íróasztalt, számítógépasztalt jó áron? Akciós irodai asztalok házhoz szállítva 100% pénz-visszafizetési garanciával!
Az iroda egyik legfontosabb eleme: tárgyalóasztal

Az iroda egyik legfontosabb eleme: tárgyalóasztal

Képzeljünk csak el egy hivatalos üléstermet tárgyalóasztal nélkül. Tárgyalóasztal nélkül elég nehézkes és komolytalan dolog tárgyalást folytatni üzleti partnereinkkel, vagy akár munkahelyi eligazítást tartani.