Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

Amikor egy tárgy új életre kel – Raklap íróasztal

Napjainkban egyre népszerűbbek az olyan termékek, melyek újraértelmeznek bizonyos használati eszközöket, rendszerint valami egészen különleges módon.

Az internet tele van olyan weboldalakkal, amelyek az egyre újabb és újabb holmik házi elkészítésével kapcsolatban adnak tanácsokat, vagy éppen arról mesélnek, hogy honnan tudunk beszerezni efféle különlegességeket.

 

Raklap íróasztal

 

Az íróasztalok világában új fejezetet nyit a hazai gyártó által megálmodott raklap íróasztal. És valljuk be őszintén, a raklapok íróasztal-építőelemként való felhasználása nem éppen hétköznapi megoldás! Ennek köszönhetően valami egészen egyedi és meghökkentően sajátos alkalmatossággal gazdagíthatja lakásának bútorállományát, aki raklap íróasztalt vásárol. Megéri! ;)

A módszer persze egyszerűnek tűnik, de hát ki kellett találnia valakinek ahhoz, hogy utólag ilyen mondatok hangozhassanak el...

A tömör lucfenyő raklapok alaposan csiszolt és megmunkált darabok, senki ne gondoljon itt kiszuperált, szálkás falécekre! Az acélpántos erősítés biztosítja a raklapok szilárd és feszes tartását, a raklap eredendő tulajdonságainak azon eleme pedig, mely a rugalmasságért és az strapabíró tulajdonságért felel, igazán komoly terhek könnyed viselésére is alkalmassá teszik az asztalt.

 

Raklap íróasztal

 

Az összecsiszolt, szépen kialakított váz tetején egy 6 mm vastagságú, 120 cm széles üveglap tölti be az asztallap pozícióját. Nem is lehetne ennél ideálisabb felületet kitalálni, hiszen a szép fenyő anyagon nagyon jól mutat a semlegesen elegáns üveg.

Az asztal azon része, ahová leülhetünk székünkkel, 66 cm magas és 90 cm széles, így kényelmesen elférhetünk mögötte, tehát sem görnyedni, sem "felkapaszkodni" nem kell.

A szép, világos lucfenyő tulajdonképpen minden környezeti színhez remekül illeszkedik. A raklap íróasztal elsősorban a fiatalok körében népszerű, de egyre többen vásárolják az idősebb korosztály képviselői is, hiszen egy ilyen bútor gazdája belevaló lazaságáról és igényes humorérzékéről is árulkodik.


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: iroda, dolgozószoba, irodai asztal, íróasztal, fenyő íróasztal, laptop asztal, fenyő számítógépasztal, laptopasztal, notebook asztal, raklap íróasztal, raklap számítógépasztal,


Kapcsolódó cikkek

Trendi tárgyalóasztalok az irodában

Trendi tárgyalóasztalok az irodában

Vannak vezetők, akik nem elégszenek meg a régivel, hanem arra törekednek, hogy az iroda berendezése is tükrözze azt a fiatalos, lendületes és dinamikus közeget, amely a céget jellemzi. Ma a tárgyalóasztalokat illetően adok néhány ötletet.
A dolgozószoba „ékszere”: a klasszikus stílusú íróasztal

A dolgozószoba „ékszere”: a klasszikus stílusú íróasztal

A klasszikus stílusú iroda vagy dolgozószoba központi helyét foglalja el, a legnagyobb hatással bír a helyiségben. Na de miért érdemes klasszikus stílusú író- vagy számítógépasztalt vásárolnunk?
A modern vezető íróasztala – A Torr-Z bútorcsalád íróasztalai

A modern vezető íróasztala – A Torr-Z bútorcsalád íróasztalai

Ritkán találkozni olyan íróasztallal, amely elég nagy, jó minőségű, és még dizájnos is. Én mégis ráleltem, most pedig a modern vezetőknek ajánlom a korszerűen berendezett iroda kiegészítésére.
Az irodában is természetesen – fenyő íróasztalok

Az irodában is természetesen – fenyő íróasztalok

Vannak, akik olyan környezetben érzik jobban magukat, ahol a természetes anyagok érvényesülnek, így fából és bőrből készült irodabútorokkal rendezik be az irodájukat is. A cikkből kiderül, hogy milyen előnyökkel jár fenyő íróasztalt helyezni az irodába.
Zseniális találmány: Álló íróasztal

Zseniális találmány: Álló íróasztal

Az egy helyben való ülőmunka nem tesz jót sem az izmainknak, sem az ízületeinknek, a keringésünknek, és általánosságban elmondható, hogy a testünket nem arra találták ki, hogy ülő pozícióban görnyedjünk naphosszat. De itt az álló íróasztal!