Ötletek íróasztal és számítógépasztal vásárláshoz

10 menő író- és számítógépasztal

Ma 10 íróasztalt és számítógépasztalt válogattam össze, különböző tulajdonságokkal bíró embereknek, különböző igényekre és ízlésre. Ön melyik típusú író- vagy számítógépasztalt kedveli?

 

1.    Azoknak, akik ülni és állni is szeretnek

Az állítható magasságú íróasztalt azoknak találták ki, akik nem szeretnek egyfolytában, 8-10 órán keresztül ücsürögni. Azoknak, akik számára fontos az egészség, és nem akarják, hogy tönkre menjen az ülés következtében a gerincük. Stílusos, modern és egészségkímélő.

 

 

2.    Az izgő-mozgók számítógépasztala

Bár maga a fő elem fix lábakon áll, a kihajtható elem görgőkkel lett felszerelve. Ez a stílusos számítógépasztal azoknak készült, akik sokszor hagyják el a munkaterületüket, hiszen tágas, légies és könnyed kivitelű, valamint a kihajtható asztalfelület helyét és szögét bármikor meg lehet változtatni egy könnyed mozdulattal.

 

 

3.    A csajos íróasztal azoknak, akik szeretik kifejezni önmagukat

Ez a fém lábakon álló íróasztal nagyon stílusos és modern, a korszerű helyiségekben remekül mutat. Nagyon csajos, kecses és elegáns, ugyanakkor fiatalos és stílusos. Az asztallapon pedig még kisebb fiókok is rendelkezésre állnak az apróságoknak.

 

 

4.    Az eleganciát kedvelők kedvence

A kecses, légiesen könnyed hatást manapság már nem nehéz elérni az irodabútorok gyártása terén sem. Ez az íróasztal hófehér fém lábakkal és fehér edzett üvegből készült. Ránézésre csupán csak annyi jut eszünkbe: elegancia.

 

 

5.    A klasszikus stílust kedvelőknek

Ez a finom és részletes kidolgozású számítógépasztal azoknak készült, akik a klasszikus stílust részesítik előnyben. Ám ez a számítógépasztal nem csak nagy és szép, hanem rendkívül praktikus is. Bal oldalon 2 polchellyel rendelkező szekrényben, jobb oldalt pedig 3 fiókban lehet elhelyezni benne a munkához szükséges holmit.

 

 

6.    A szögletes formákat kedvelők íróasztala

A minimalista stílust kedvelők kedvence ez a letisztult, szögletes és egyszerű formákkal rendelkező íróasztal, mely mégis különleges, és ezt egyedi megoldásokkal érték el az asztallap révén. A hatást fokozza a robusztus kivitel, hiszen az íróasztal vastag laminált faforgácslapból készült.

 

 

7.    A rendszerető íróasztala

Egyszerű formák, fehér szín. Semmi felesleges plusz, és ez adja a letisztult elegancia érzését, úgy, hogy mégsem hat sterilnek, és visszataszítónak, sőt. Első ránézésre is a rendet, a minden holmi pontos és precíz elhelyezését kívánja meg.

 

 

8.    Az örök romantikusok irodaasztala

Az enteriőrön jól látható a színek alkotta harmónia, valamint az egyszerű, mégis különleges formák játéka. Egy ilyen romantikus hangulatot sugárzó számítógépasztal és irodabútor mellett mindig kellemes dolgozni.

 

 

9.    Térkedvelőknek üveg és légies felépítésű íróasztal

Vannak, akik csak akkor „kapnak levegőt” az irodában, ha nagy térben dolgozhatnak. Ehhez nem is kell más, mindössze néhány bútor, melyek jobb, ha üvegből készülnek, hogy ezzel is növekedjen a tér.

 

 

10.    Természetkedvelők kedvence

Aki imádja a természetet, és ha tehetné, csak természetes bútorokkal és környezettel venné körbe magát, annak remek megoldás a valódi fenyőből készült, szép formákkal rendelkező íróasztal. A fa illata mindig jó érzéssel tölti majd el.

Ön melyik kategóriába tartozik?

 

 


Íróasztal és számítógépasztal AKCIÓ

Irodabútor AKCIÓ

forgószék AKCIÓ

Cimkék: íróasztal, számítógépasztal, irodai asztal, fenyő íróasztal, fém íróasztal, klasszikus, modern, iroda, dolgozószoba,


Kapcsolódó cikkek

Mutasd meg íróasztalod, megmondom ki vagy

Mutasd meg íróasztalod, megmondom ki vagy

Ki gondolná, hogy az íróasztalunkon elhelyezett tárgyak, az ott lévő rend vagy rendetlenség tükrözi személyiségünket és munkastílusunkat. Humoros tanácsaink alapján Ön is könnyebben tud következtetéseket levonni kollégái személyiségéről.
A dolgozószoba „ékszere”: a klasszikus stílusú íróasztal

A dolgozószoba „ékszere”: a klasszikus stílusú íróasztal

A klasszikus stílusú iroda vagy dolgozószoba központi helyét foglalja el, a legnagyobb hatással bír a helyiségben. Na de miért érdemes klasszikus stílusú író- vagy számítógépasztalt vásárolnunk?
Válassza ki végre élete dohányzóasztalát!

Válassza ki végre élete dohányzóasztalát!

A dohányzóasztal egy olyan bútordarab, mely egy társasági ember lakásában, otthonában lényegében elengedhetetlen tárgynak mondható.
Hogyan válasszunk íróasztalt?

Hogyan válasszunk íróasztalt?

Amikor egy irodát berendezünk, nem árt kiemelt figyelmet fordítani a berendezésre, ugyanis nagyon sok múlhat ezen. Ha itt tárgyalunk ügyfeleinkkel, akár egy üzlet is múlhat azon, hogy milyen környezetben fogadjuk a másik felet.
XTEN íróasztalok, avagy a modern iroda berendezése

XTEN íróasztalok, avagy a modern iroda berendezése

Modern íróasztalokat szeretne az irodába, de nem tudja melyik lenne megfelelő? A megoldás az XTEN irodabútor család, mely széles elemválasztékának és a bútordarabok variálhatóságának köszönhetően a 21. századi korszerű igényekhez alkalmazkodik.